Скъпи Стрелци, август е чудесно време за нова промяна и

...
Скъпи Стрелци, август е чудесно време за нова промяна и
Коментари Харесай

Стрелци, август ви носи гореща любов, съдбовни промени и нови възможности

Скъпи Стрелци, август е отлично време за нова смяна и излизане отвън нормалните граници на живота, за осъществяване на планувани планове. Обстоятелствата ще се развият по най-хубавия вероятен метод, тъй че би трябвало да се възползвате от предоставените благоприятни условия. Този месец е допустимо да съберете храброст да извършите неочаквана, забележителна смяна в работата или в работната си рутина.

Влиянието на Слънцето (до 23.08) и Венера (след 11.08) е много удобно. Ситуацията като цяло е много позитивна, изключително в случай че възнамерявате да започнете нови планове или стратегии. Възможностите за интерпретация са безкрайни, нововъведенията и скъсването с предишното ще отворят нови вероятности.



Тъй като Марс до 20.08 е в Телец, несъмнено е предан на "прагматизма ", по тази причина по време на преноса би трябвало да се стараете да бъдете по-конкретни и непрекъснати.

Ако работата ви е обвързвана с творчество, евентуално ще имате огромно ентусиазъм в този интервал и ще постигнете триумф по-късно. Август е прелестен месец за отмора, освен тъй като е ваканционен интервал, само че и тъй като съзнанието се освобождава от грижите, насъбрани през последните месеци.



Любовта се разсънва още веднъж от въздействието на Венера, която от 11.08 август влиза в сродния ви по детайл огнен знак Лъв. За двойки, които са били разграничени по разнообразни аргументи, добре е да възнамеряват почивка през този интервал. Страстта ще е на много високи равнища. Ако търсите любовни истории или флирт, може да ви се случи нещо хубаво. Може даже да се разкъсвате сред две разнообразни любови.

Тези, които избират да останат сами, бъркат, тъй като разположението на планетите дава обещание страхотни страсти. Може да преминавате през фаза на детоксикация заради предходни връзки. Не постоянно да си с някого е синоним на обич. Понякога това, от което се нуждаете, е добра доза обич към себе си.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР