Скъпи Овни, юли започва в унисон. Този месец звездите ви

...
Скъпи Овни, юли започва в унисон. Този месец звездите ви
Коментари Харесай

Овни, през юли излъчвате магнетизъм. Късметът е с вас

Скъпи Овни, юли стартира в унисон. Този месец звездите ви предизвикват да бъдете практични, да имате смелостта да се занимавате с избрани действия и да не отлагате за на следващия ден това, което можете да извършите през днешния ден. С добра организация и неизменност ще съумеете да се възползвате от прелестните благоприятни условия на месеца и да осъществите това, което сте си сложили за цел.

През първата половина на месеца не се случват доста неща, които да ви извадят от ритъма. Не наподобява да се случва нищо вълнуващо нито във финансово, нито в сантиментално отношение. От втората половина на месеца обаче нещата стават малко по-натоварени, появяват се някои трудности, чието превъзмогване ще изисква повече старания. Възможни са непредвидени разноски, вреди, леки повреди и др. 



Също по този начин през този интервал е допустимо човек, на който имате доверие, да ви разочарова. Не се обезсърчавайте, вие ще намерите в себе си нужните запаси, с цел да продължите напред, даже в случай че би трябвало да вървите по своя път.

Чувствате, че имате потребност от някои персонални промени. Трябва да се свържете със себе си и интроспекцията ще ви помогне да изследвате по-добре вътрешното си пространство. Изглежда, че душата ви има потребност от ободряване, нови сили, сила и се пробвате да се концентрирайте повече върху духовната страна на живота си. Медитацията, четенето, разходките измежду природата могат да ви оказват помощ да намерите отговорите, които търсите.

Получавате малко подтик от живота, само че се справяте добре с трудностите и вършиме ужасно усещане на другите. Лесно печелите възхищението на близките и успявате да водите мечтаните договаряния през този интервал, защото притежавате мощ на увещание, шанс и сексапил. В любовта атмосферата може да остане хармонична и сантиментална, в случай че съумеете да запазите хладнокръвие и да обуздаете сериозния си дух. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР