Скъпи Овни, промяната е на хоризонта. За април се очертават

...
Скъпи Овни, промяната е на хоризонта. За април се очертават
Коментари Харесай

Овни, април ще сбъдне най-голямата ви мечта

Скъпи Овни, смяната е на хоризонта. За април се обрисуват приятни и приемливи развития. Влиянията, които по някакъв метод ви задържаха и ви пречеха преди, към този момент са към своя край. За да преодолеете всичко по-успешно, гледайте напред, не се връщайте в предишното. Постепенно се придвижвате към цялостна непоклатимост, най-сетне стартирате да контролирате всички събития.
Отброяването стартира. По-рано, в сравнение с сте си мислили, ще имате късмет да извършите нещо градивно във връзка с другите проекти, които сте кроили през последните няколко месеца. Всичко, от което се нуждаете, с цел да превърнете фантазията си в действителност, е подобаваща опция, увереност и най-важното – знак за поддръжка и съдействие от съответен човек.

 жена

Още през първата десетдневка на месеца ще почувствате прилив на мощ и сила. Семейството и близкият кръг ще ви вдъхновят да действате. Звездите ви поучават да се вслушате в интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще имате причина да бъдете по-уверени във финансовите си вероятности. Допълнителен приток на пари е вероятен в самия завършек на април. Разпределете добре финансите си и в случай че можете да започнете да спестявате.

На работното място не отлагайте отговорностите си и не се забърквайте в офис злословия. Средата на месеца се характеризира със намаляване на напрежението. Ще имате повече свободно време, което можете да отделите за другарство с приятни хора или отмора. През този интервал би трябвало да планирате срещи или пътувания. През месеца обърнете внимание и на здравето си: честите настинки, главоболие или проблеми със съня могат да бъдат предвестници на безсилие на тялото и липса на витамини.

 жена

Април е спокоен месец в любовната сфера. На обвързаните Овни ще донесе позитивна сила. Прекарвайте колкото се може повече време с обичания човек – това дава сили и оказва помощ да се справите със напрежението. При свободните представители на знака вашият любовен живот може да стартира да се концентрира повече върху съвместимостта, а не върху химията.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР