Скъпи Овни, през месец ноември всичко, което планирате, лесно ще

...
Скъпи Овни, през месец ноември всичко, което планирате, лесно ще
Коментари Харесай

Скъпи Овни, ноември ще ви донесе много емоции

Скъпи Овни, през месец ноември всичко, което планирате, елементарно ще бъде изпълнено и ще почувствате в допълнение задоволство. Вие сте от тези хора, които се движат бързо и динамично към избрана посока, само че от време на време може да се наложи да забавите темпото и да отделите време на себе си.

Трябва да си зададете някои значими въпроси и да намерите отговорите, с цел да можете да продължите напред. Понякога даже едно малко пътешестване ще ви помогне да си починете задоволително, а с помощта на него ще преоцените и мислите и настройките си.



Това ще бъде изменчив месец, цялостен с интензивни страсти. В работата ще срещнете някои спънки и компликации. Висящите проблеми ще изискват непрекъснато разрешаване. Планетарната конюнктура не наподобява да благоприятства незабавното им разрешаване. Останете съсредоточени и гъвкави, в случай че желаете да сте в положение да се справите. Внимавайте за нови благоприятни условия за пасивни потоци от приходи или шансове.

Бъдете деликатни към новите оферти. Палите се доста бързо, тъй че внимавайте с провокациите, които ще ви бъдат отправени. През този интервал ще можете да се концентрирайте върху значимите неща, които липсват в живота ни. Все отново имайте поради по-нематериални неща, които бихте оценили. Със сигурност бихте се зарадвали на повече деликатност, обич, добрина от хората и похвали от близките.



Любовните връзки може да не вървят толкоз безпрепятствено за вас, колкото би ви се желало. Ако сте оставили нещо необяснено в предишното, въпросът ще се върне в центъра на дебата. Ако цените връзката си с индивида, пробвайте се да поддържате баланс в връзките.

Запитайте се за какво в действителност се разклаща лодката. Простете на всички хора, само че най-много на себе си. Продължете напред в живота и хванете ръката на колегата си по пътя към красиво и чисто бъдеще. Без предишното и на двама ви. Ако сте необвързани, отстоявайте правилата си, само че не поставяйте летвата прекомерно високо. Никой не е идеален и вие също имате своите неточности.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР