Скъпи Овни, май ви носи оптимизъм и фокус върху парите.

...
Скъпи Овни, май ви носи оптимизъм и фокус върху парите.
Коментари Харесай

Овни, май ще бъде добър месец за нови любови и красиви промени

Скъпи Овни, май ви носи оптимизъм и фокус върху парите. Пробуждат се нови хрумвания и проекти. Началото на месеца е доста динамично, изключително за тези, които възнамеряват новости. През този месец се проявявате като напористи, самоуверени и отдадени. Действате като мотор, който движи и стимулира всички към себе си. Отнема доста мощ и сила, с цел да прокарате проекта, който имате. Все още обмисляте надълбоко всяко свое деяние. Няма да е неприятно да употребявате интуицията.

Планирайте и подгответе всичко, което е значимо за вас доникъде на май и тогава ще се случат съответни събития. Втората половина на май ви носи опция да пътувате и да вършиме положителни промени посредством поддръжката на другари и близки родственици.



Сега не е най-хубавото време да отстоявате справедливостта и да предприемате дейности против сътрудниците, да се борите за задачите си. Някой може да ви наподобява като другар, само че не забравяйте, че това е бизнес среда, в която всеки вижда единствено себе си и материалните си облаги. Някой от сътрудниците може да ви изиграе номера.

Енергия и жизнеспособност няма да ви липсват, само че може да се наложи да се справите с някои неразположения. Научете се да се наслаждавате на живота, като ядете здравословна храна дружно с добра отмора.



Май е спокоен месец в областта на любовта. Ще донесе позитивна сила. Венера ще бъде във вашия знак през това време. Само нейното наличие анонсира положителни любовни събития, вие сте по-фокусирани върху общуването, новите любови и красивите промени. Отворете сърцето си и се оставете да бъдете увлечени от сетивата, с цел да се насладите на тези специфични моменти. Необвързаните си прекарват добре, само че същинската обич ще би трябвало да изчака.

Ще получите помощ освен от богинята на просперитета, която ще ви води по безвредни направления, само че и от въздействието на Плутон. С поддръжката на амбициозният господ на обновяването можете да извършите значими промени в разнообразни области от живота си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР