Скъпи Лъвове, септември е период, в който ще вложите много

...
Скъпи Лъвове, септември е период, в който ще вложите много
Коментари Харесай

Лъвове, септември ще ви донесе доста промени и предизвикателства

Скъпи Лъвове, септември е интервал, в който ще вложите доста мощ и воля в работата си. Всичко това ще ви се отплати, както напъните, по този начин и знанията ви и ще достигнете позиции, които обективно от дълго време заслужавате. До края на месеца ще имате разнообразни дни и обстановки, много изменчив интервал.

По пътя има дребни трудности, които все пак ще съумеете да преодолеете ослепително. Вероятно ще се борите с хора или обстановки, които слагат на тестване търпението ви. Отношенията с най-близките сътрудници и сътрудници могат да се влошат, без значение какъв брой вие и отсрещната страна се пробвате да намерите общ език. Дори връзките с началниците няма да са идеални, тъй че се пазете от разногласия с хора, които са над вас по позиция.

 Лъв

Марс в Близнаци ви насочва покана за приемане на нови провокации и нови вероятности, вместо да се забивате в класическия си метод на правене на нещата. Опитайте се да употребявате тази сила добре и се пробвайте да разберете къде би трябвало да бъдете по-гъвкави и отворени за смяна. Вие сте закрепен знак и като подобен сте склонни да останете вкоренени в избрани мисли, вярвания, способи за правене на нещата. 

 Лъв

През първата половина на месеца сърдечно-съдовата система и главоболието може да ви основават проблеми. Опитайте се да почивате повече и да укрепите имунитета си.
Не можете да повлияете уверено на държанието на обичания човек, а що се отнася до вашето отношение, ще са нужни повече нерешителност и такт.

 Лъв

Втората половина на месеца носи малко по-спокойна атмосфера и повече наслада и за двете страни. Горе-долу можете да постигнете всичко, което сте възнамерявали и замислили. Ще имате опция да започнете някои неща, да възродите страстите и пристрастеностите си, тъй че се възползвайте оптимално. Радвайте се на свободата, живота, приятелите, общуването.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР