Скъпи Лъвове, през ноември настоящото планетарно влияние върху вашия знак

...
Скъпи Лъвове, през ноември настоящото планетарно влияние върху вашия знак
Коментари Харесай

Лъвове, очакват ви дни с голямо напрежение и конфликти

Скъпи Лъвове, през ноември актуалното планетарно въздействие върху вашия знак носи интервал на безпорядък, само че и разрешаване на несъответствията. Пригответе се за нови провокации. Ще би трябвало да се адаптирате към обстановките, които са директен резултат от вашите минали дейности. Ще има дни, в които ще почувствате по-голямо напрежение и отговорностите може да са по-сложни за вас.

Ако имате опция, най-добре ще е да не вземате значимо решение през този интервал. Вече сте затрупани със отговорности, не добавяйте нови и не затруднявайте себе си.

 Лъв

Сътрудничеството с другите ще ви помогне да постигнете задачите си. Ще има спор сред професионални ползи и фамилни проблеми. Отношенията ви с някои членове на фамилията или сътрудници евентуално ще претърпят прочут ужас. Трябва да балансирате нещата и да съумеете да деянията еднообразно внимание и в двете области, справяйки се с другите проблеми, които ще зародят. През този месец обаче сигурно усещате, че не е време за огромни промени.

 Лъв

През този месец има възможност да хванете всяка болест в зародиш. Ето за какво е извънредно значимо да наблюдавате тялото си и да си обърнете особено внимание. Планетните придвижвания във вашия знак демонстрират избрани затруднения, които ще обиден основно вътрешните ви органи.

 Лъв

В любовния ви живот планетите ще ви благоприятстват с позитивно въодушевление и ще ви дадат вероятност да намерите обич или да съживите забравени усеща. Обърнете задоволително внимание на колегата си. Не забравяйте да го ласкаете. Бъдете този/тази, който ще има повече самоконтрол и ще заобикаля по-големи спорове. Внесете малко равнодушие в всекидневието, нужна е релаксация. Ако сте необвързани, пригответе се за нова опция. Този месец ще ви даде късмет да започнете нова връзка.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР