Близо 80 души в западния германски град Есен са били

...
Близо 80 души в западния германски град Есен са били
Коментари Харесай

Евакуираха близо 80 души от сграда в Германия

Близо 80 души в западния немски град Есен са били принудени да изоставен домовете си нощес, откакто сигурността на жилищната им постройка към този момент не е можело да бъде обезпечена от управляващите.

Под многоетажната постройка в квартал „ Фрайзенбрух “ в Есен е имало вход към изоставена минна изложба, изясни представителят на локалната противопожарна работа Нико Блум.

След няколко сондажа е разкрито, че защитният насип при входа е в незадоволително положение и в следствие стабилността на постройката към този момент не е можело да се подсигурява.
„ Около 30 души са настанени в общински квартири “, сподели Блум и добави, че останалите са при другари и родственици.

Операцията е почнала в към 22:00 часа (23:00 българско време) нощес и е завършила към 3:00 тази заран. От пожарната допускат, че хората няма да могат да се приберат по домовете си със седмици.

Хиляди километра шахти и тунели минават подземен в Рурския район, някогашен център на минното дело на Германия, с чести сривания на изоставени галерии.

През 2000 година в жилищен квартал в град Бохум се появи кратер с повърхност 500 квадратни метра и в него потънаха два гаража.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР