Скъпи Лъвове, през месец август вие преживявате като цяло положителен

...
Скъпи Лъвове, през месец август вие преживявате като цяло положителен
Коментари Харесай

Промени, нови запознанства и горещи страсти очакват Лъвовете през август

Скъпи Лъвове, през месец август вие преживявате като цяло позитивен интервал. Красивият тригон на Юпитер в Овен към вашето Слънце стопля родените през първата декада, отваря пътя към нови благоприятни условия. Разбира се, Сатурн и Уран са в сложен аспект към Слънцето ви, играта не е лесна, само че спрямо предишното пътят наподобява по-ясен.

Ще изпитвате злост към рутината и нетърпимост към избрани ограничавания, които са почнали да нямат стойност за вас. Но също по този начин може да бъде доста потребно най-сетне да извършите отлаганата смяна.



Марс, който е в знака Телец до 20 август, пренос самичък по себе си не изключително сложен, само че който може да окаже прочут напън върху живота ви, както в професионален проект, по този начин и в персонален. Опитайте се да избягвате разногласия, борба с хора, които мислят друго от вас. Преодоляването им и сдобряването ще отнеме повече време. Възможно е най-близките ви връзки да претърпят някои незначителни реакции. Нищо съществено, само че е явно, че ще бъдете подтикнати да вземете някои решения, които сте оставили настрани, може би от боязън да не извършите неточност.

Обърнете внимание на метода, по който се държите с близките, тъй като в този интервал може да сте малко по-хладнокръвни, упорити, инатливи. Марс в Телец (фиксиран знак като вашия) може да затрудни приемането на тези от време на време нужни взаимни отстъпки, които се вършат в връзките в името на мира. Слагане на картите на масата може да ви помогне да се отървете от тези мисли, страхове, недоразумения, които са склонни да „ замърсяват “ връзките. Затова се възползвайте от този интервал, с цел да изясните сантименталните си връзки и да преразгледате някои професионални цели, връзки или работни съдействия, които са били прекъснати.

Месец на топлота и естетика. Много ще желаете да се запознавате с нови хора, а времето ще е идеално. Това ще бъде интервал на огромна страст и половост за представителите на този огнен знак. Ако имате партньор/ка, старайте се да не ги забравяте.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР