Скъпи Лъвове, първата част от месец февруари ще бъде доста

...
Скъпи Лъвове, първата част от месец февруари ще бъде доста
Коментари Харесай

Лъвове, през февруари очаквайте приятни новини

Скъпи Лъвове, първата част от месец февруари ще бъде много безгрижна за вас. В работата ви чакат дребни, рутинни задания. В средата на месеца ще дойдат непредвидени, само че приятни вести, които ще са свързани с придвижване в кариерата за някои. Ще имате нужната мотивация да вземете значими решения, които ще трансформират всекидневието ви.

Всичко би трябвало да е методично и педантично. Има късмет да научите нови потребни познания или да подобрите уменията си. Внесете нови хрумвания в работата.

Вие сте смели и решителни и е удобно в този момент времето да продължите напред с задачите си, да поемете отговорност за започнатите планове, работата, която сте положили, както и работата, която занапред следва да завършите. Вие притегляте хората към себе си и дружно ще можете да издигнете нещата на идващото равнище.



Избягвайте нервно претоварване. Грижете се и за здравето си и го укрепвайте през целия месец. Прочистете се от токсични персони, ненужни неща и се борете със зависимостите. Във всичко би трябвало да има баланс и естетика, стремете се към духовно обогатяване.

През този месец ще обърнете повече внимание на връзките с хората. Влиянието на някои отрицателни астрологични предавания внася раздразнителност и напрежение в фамилните връзки, изключително през първата половина на месеца.



Като цяло февруари още веднъж извежда персоналния ви живот на напред във времето и основава мощни страсти, на които би трябвало да обърнете внимание, с цел да не ви подтикват към импулсивни придвижвания и решения. Освен това отговорностите и отговорностите от всекидневието ще стартират да нарастват, за това не би трябвало да оставяте нищо за последния миг.

В любовта е значимо да намерите компромис, да подхождате към съгласие посредством диалози без настървение. Ако сте необвързани, имате благоволението на планетите да завържете ново запознанство.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР