Скъпи Лъвове, може да имате малко сложно начало на месец

...
Скъпи Лъвове, може да имате малко сложно начало на месец
Коментари Харесай

Март носи повишение и положителни промени на Лъва

Скъпи Лъвове, може да имате малко комплицирано начало на месец март, само че силата на Пълнолунието на 7-ми, ще ви помогне да се свържете с онази вътрешна мощ, която притежавате, и ще разсъни вашата жизнеспособност, желанието ви да се наслаждавате на живота и неговите удоволствия.

Март е двузначен месец и постоянно отваря секрети порти, разкрива истината, вади скритото. Лесно ще можете да разрешите някоя тайнственост.



Това е месец на смяна за вас. Те могат да бъдат както външни, по този начин и вътрешни, също и непредвидени. Най-важното е, да не вземате решения небрежно и под въздействие на страстите. Ще станете по-енергични и дейни. Ще намерите метод да материализирате всички тези хрумвания, които имате мислено, с цел да постигнете триумф. Зашеметяващото Новолуние в Овен на 21-ви носи вълшебна атмосфера. Това е страховит миг да започнете нови креативен или духовни търсения.

Във финансовия бранш има разширени благоприятни условия за облага. Особено през първата декада, когато Венера е в съвпад с Юпитер. Някои ще получат покачване, други ще намерят спомагателен приход. Успехът постоянно се реализира от тези, които не са били предубедени, че това е невероятно. Определено ще постигнете триумф, в случай че сте положителни, започнете да се доверявате на сътрудници и сътрудници, да вярвате в себе си и силите си.

Хороскопът демонстрира, че ще станете доста сериозни към дейностите си. Сега обаче не е най-хубавото време за демонстриране на перфекционизъм. Спрете да пренебрегвате дрешника си, в този момент доста зависи от външния ви тип. Близките ви ще изискват особено внимание и грижи от ваша страна. Покажете, че ги обичате и цените. Организирайте за семейството дребен празник, който ще се хареса на всички.

Имате право да се заредите с оптимистично въодушевление! Звездите са в добра позиция за вас този месец. Явно пробуждането на природата ще се отрази позитивно на представителите на вашия знак.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР