Скъпи Лъвове, месецът във Везни ви готви много изненади и

...
Скъпи Лъвове, месецът във Везни ви готви много изненади и
Коментари Харесай

Лъвове, октомври ще ви донесе изненади! Сега е моментът да постигнете целите си!

Скъпи Лъвове, месецът във Везни ви готви доста изненади и приноси, множеството от които за добра идея и най-малко доникъде на октомври ще имате доста благоприятни условия да пътувате, да се срещате с хора, които ще прибавят приятни линии към вашия живот. Сега може да имате потребност да спрете, с цел да преоцените вашите потребности и стремежи.

Намирате се в енергизираща и вдъхновяваща фаза, в която нараства увереността в себе си и осъзнаването на личните си сили. Вашата жизнеспособност и убеденост са високи и в този момент можете да постигнете задачите си с бързи темпове. Избягвайте бързи пари или други схеми за правене на пари. Знаете, че тези способи в никакъв случай не работят по този начин, както се допуска.



Професионалният ви живот ще бъде цялостен с корекции и промени. Вятърът на смяната ще повлияе на работата, давайки ви късмет да изясните нещата и да установите позицията си. Трябва да играете играта вярно и от време на време е най-добре да се придържате към разпоредбите, с цел да не се окажете изложени на риск. Може даже да измененията работната си среда и да получите опция да предприемете нови, по-смели стъпки, които ще ви приближат до фантазиите ви.



Този месец ще бъде динамичен и много под напрежение, в случай че имате връзка или сте женени. Ще би трябвало да се справите с проблеми, които са скрити надълбоко в връзките ви с колегата. Това е доста положително време за изглаждане на затрудненията, които евентуално са зародили във вашите връзки предишния месец. Ако сте необвързани, това е подобаващ миг за основаване на нова връзка. Можете да го извършите, както сметнете за добре, стига да се възползвате от шанса. Оставете зад себе си нещата, които ви нараняват и направете идващите стъпки в живота си. Предстоят приятни изненади.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР