Скъпи Козирози, пред вас през септември ще се открият страхотни

...
Скъпи Козирози, пред вас през септември ще се открият страхотни
Коментари Харесай

скъпи Козирози, септември ви носи страхотни възможности!

Скъпи Козирози, пред вас през септември ще се открият страхотни благоприятни условия и се пробвайте да бъдете първи на опашката, с цел да се възползвате от тях. Бъдете усърдни в работата си и вярвайте, че ще оцелеете при всевъзможни тествания. Нервността и прибързаността могат да стартират още от началото на интервала и е евентуално да се откажете от проектите си и да се адаптирате към новия ход на събитията.

Вкусът към ексцентричното е желан този месец. Редовните афери просто не наподобяват към този момент приемливи. Очаквайте малко пътешестване, очаквайте да срещнете нови хора. Ще изпитате наслаждение от всичко и всички, което уголемява хоризонтите ви, както физически, по този начин и прочувствено. Далечните връзки и места могат да се харесат в по-голямата си част в този момент. Интересът от страна на другите се ускорява и сте видяни в съвсем всичко, което вършиме.



През първата половина на месеца атмосферата е удобна за обмисляне на обществени действия, събирания и излизания. Като цяло положителната връзка ще бъде с най-близкото обграждане и другари. Разбира се, това се отразява и на партньорските връзки, връзката като цяло е добра.

Използвайте този добър интервал за обмисляне на общи цели, насочете цялата си сила към връзката ви. Средата на месеца носи още по-добър климат и се пробвайте да приемете, че е настъпил моментът оптимизмът и вярата в любовта да се върнат в живота ви.



Ако се чувствате внимателни и обезсърчени през септемврийските дни, не губете време в размисли за предишното. Пренасочете каквото ви е останало от вашата сила и се концентрирайте върху неповторимите прекарвания в живота си и нещата, които ви вършат специфични.

Ще усетите възприятие на екстаз, интелектуално и морално израстване. Оставете го да попие във вас и вие ще изпитате още веднъж възприятието на предпочитание за живот.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР