Скандалният режисьор и певец от "Х Фактор" Джийсън Брад Люис

...
Скандалният режисьор и певец от "Х Фактор" Джийсън Брад Люис
Коментари Харесай

Джийсъна вкара Цитиридис в гей афера

Скандалният режисьор и артист от "Х Фактор " Джийсън Брад Люис вкара в гей спекулация новото телевизионно лице - Николаос Цитиридис. Комикът за чиято половост все още не се знае нищо, към този момент е на прицел от риалити чешита, видя HotNews. Брад Люис разгласява кадър, на който интимничи с гъркът. Разбира се, става въпрос за инсцениран фотос, защото целувката е по-скоро виртуална, в сравнение с действителна. Но това разбуни духовете на телеманиаците и им даде мотив да размишляват по тематиката.



"Хейтърите ще кажат, че е фотошоп ", отсича Люис, който обича да предизвика феновете си в обществена мрежа. "Сгодиха се! ", "Еее, смъкна го начи!! То се вижда, че не е Фотошоп. Честито! ", заваляха шеговити мнения във връзка аферата им.

Припомняме ви, че по време на излъчването на "Черешката на тортата " с него, Фънки, Коцето, Жана Бергендорф и Деси Тенекеджиева, лудакът съумя да подведе мрежата с кокаинови елементи в портретна фотография с участниците, а ден по-късно пък "показа " вибраторът на актрисата Тенекеджиева. Разбира се, всичко беше плод на фотошопа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР