Скандалният бизнесмен Стоян Стоянов-Златния е пребит и наръган 6 пъти

...
Скандалният бизнесмен Стоян Стоянов-Златния е пребит и наръган 6 пъти
Коментари Харесай

Златния пребит и наръган заради щерка на мутра, искал да я прави жрица

Скандалният предприемач Стоян Стоянов-Златния е пребит и наръган 6 пъти поради малолетна дъщеря на мастита столична мутра, написа HotArena.

По непотвърдена информация разследваният преди време за сводничество и педофилия Стоянов пробвал да задява малолетно момиче, което се оказало щерка на небезизвестен воин от софийския ъндърграунд. Според източници, близки до следствието, нападението над Златния преди ден пред дома му в кв. "Банишора " е поради сластните му нападения над мистериозното девойче. 70-годишният Стоянов бе грубо пребит и наръган минути след среднощ, до момента в който се прибирал след почерпка. Основната версия, по която работят криминалистите, е, че зверският побой е осъществен от експерти, а характерът на нападението свидетелства за проведено и планувано възмездие.

Не се изключва и хипотезата за нахлуване за обир, макар че по непотвърдена информация килограмите злато, с които е окичен Златния, били непокътнати. В момента той е в реанимация в институт "Пирогов ", като към този момент е вън от заплаха за живота. Лицето му било обезобразено, а прободните рани в региона на коремната празнина оперирани сполучливо. В неделя следва да му бъде осъществена друга интервенция на счупената в резултат на побоя подбедрица.

Веднага след кървавата вендета потеглиха и клюки в подземния свят. Според някои от тях похотливецът пробвал да задява провокативна госпожица, като даже се пробвал да я вкара в бизнеса с платения секс. За злощастие на Стоянов обаче момичето се оказало мутренска дъщеря. Красавицата разказала за неприличните оферти на окичения със злато дядо, а бащата незабавно се сетил за кого става въпрос.

Стоянов се прочу преди години, откакто бе задържан и разследван за сводничество и педофилия. Той организираше и журираше състезания за хубост, които съгласно полицията са били заслон за набиране на проститутки. Няколко девойки потресоха с разказите си ченгета и прокурори. От думите им станало ясно, че дружно с приятелката Вера Дзангова Стоянов устройвал невиждани извращения с 14-годишни девойки и десетки грамове кокаин. В любовната им квартира в кв. "Изток " десетки малолетни девойки правели френска обич както на Златния, по този начин и на половинката му, която изпадала в див възторг. Според думите на потърпевшите девойки Вера шмъркала кока, сядала по главите на девойките и започвала да крещи и да ги скубе. През това време Стоян гледал порно, блудствал с ученичките и се опипвал.

Преди 5 години Златния бе пребит грубо с бухалки пред дома си в столичния квартал "Изток ". Тогава той още веднъж попада по неотложност в "Пирогов " с голям брой фрактури и комоцио. Ченгетата не съумяха да открият кой и за какво е нападнал Стоянов, като водещата версия също бе, че той е надробен поради педофилските си прояви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР