Скандалната плеймейтка и кандидат-кметица за Момин проход Диана Габровска описа

...
Скандалната плеймейтка и кандидат-кметица за Момин проход Диана Габровска описа
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата на Момин проход проговори за секс скандала с голите снимки

Скандалната плеймейтка и кандидат-кметица за Момин проход Диана Габровска разказа живота си в автобиографичната книга " Аз, грешницата ". В нея хубавицата споделя всичко за голите си фотоси, които се появиха в общественото пространство и поради които беше подложена на изнудване. Това се случи по време на политическата ѝ акция и провали проектите ѝ в тази тенденция.

Диана е претърпяла нещо кошмарно, само че към този момент е събрала сили да опише случилото се в книга и се надява посредством нея да помогне на други дами в нейното състояние. Пред репортера Красимир Красимиров от БЛИЦ тя разкри забавни неща от персоналния си живот и за всички проблеми, които ѝ се стовариха на главата през последните няколко години.

- Какво те предизвика, с цел да напишеш книгата „ Аз, грешницата”? Изцяло автобиографична ли е или има и художествена небивалица?

- Автобиографична е. А това, което ме накара да я напиша, е и това, което ме накара да вземам участие и в състезанието Мис Плеймейт и да се фотографирам за корицата на Плейбой - да се изправя, опълчва и отвърна на всички мои “безгрешни” съдници.

С нея желая да оказа помощ на девойки, дами, които са изпадали в сходна обстановка. А на всички по този начин сякаш доброжелателни към обществото злобари - да се замислят какво предизвикват, пишейки си просто хей по този начин в пространството и на следващия ден в случай че им се случи на тях дали биха издържали на такова отношение.

- Издай ни някоя забавна история, която си присъединила в своите записки?

- В самата книга се споделя ориста на една елементарна жена, която се сблъсква с невероятни и разтърсващи живота ѝ неща.

- Как се почувства, когато стартира изнудването с голите фотоси? И какво в действителност представляваха фрагментите? Докъде стигна тази история? Разбра ли кой стои зад това?

- Това беше един ужасяващ потрес, който не го поисквам на никого да изживява. Кадрите са домашни, любителски направени от брачна половинка ми. А доколкото това кой стои зад злоупотребата им към момента очаквам някакви резултати от следствието.

- След този случай снимала ли си любителски секс подиуми със брачна половинка ти?

- Това си остава нещо единствено сред нас двама с мъжа ми.

- Получи ли писма от дами в твоето състояние, които нямат смелостта да застанат обществено с имената и лицата си?

- Да, има такива девойки, които ми писаха че са изпадали в сходна обстановка и са били изнудвани. Възхищават се на смелостта ми да се изправя обществено против този тип принуждение. Искрено се надявам да бъда образец за тях за това по какъв начин не би трябвало да се скриват, помиряват и поддават на изнудване.

- Започнаха ли да те одобряват като лека жена? Получаваше ли обидни оферти, съпроводени с съответни числа?

- Тук въпросът е не по какъв начин са почнали да ме одобряват, а по какъв начин аз се одобрявам. Мисля, че това е най-важното и един урок, че не би трябвало да ме интересува какво ще кажат хората. Смятам и че го демонстрирах с дейностите си след абсурда.

- Защо реши да се явиш на Мис Плеймейт и какво ти донесе успеха?

- Исках още повече да предизвикам пуританите, които толкоз ме подлагаха на критика около абсурда и напълно да останат възмутени по какъв начин може да съм полова и по лично предпочитание, когато аз реша да се покажа пред хората в подобен провокативен конкурс. А що се отнася до това, какво ми донесе успеха, бих споделила задоволство.

- Смяташ ли, че такива прояви ти попречиха на политическата кариера и по тази причина не те избраха за кмет на Момин проход?

- Определено този скандал, който ми спретнаха, ми повлия отрицателно в оня миг.

- Имаш ли към момента политически упоритости? Докъде се простират те?

- Ха-ха може би да, може би не, когато пристигна времето ще разберете. Но кандидатурата си за кмет не съм я приемала политически. Не го одобрявам доста това определение за себе си, защото се одобрявам като една от тях, моите съграждани. Просто имах смелостта, желанието, силата и хъса да поема тази отговорност, бъда потребна на всички и да трансформира градчето ни в още по-приятно и привлекателно за живеене. И ще се стремя един ден това да се случи.

- Смяташ ли, че хора от шоубизнеса и спорта, като Слави Трифонов и Кубрат Пулев, имат място на идните избори?

- Смятам, че в ръководството на страната ни би трябвало да са хора, образовани, способени и потвърдили се професионално и не на последно място морални.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР