Скандалът в германския футбол с обидните плакати по адрес на

...
Скандалът в германския футбол с обидните плакати по адрес на
Коментари Харесай

Скандалът с обидните плакати в Германия се разраства

Скандалът в немския футбол с обидните плакати по адрес на притежателя на Хофенхайм Дитмар Хоп продължава с цялостна мощ. Онзи ден дуелът сред Байерн и Хофе бе пресечен, откакто почитатели на баварците издигнаха транспаранти срещу предприемача. След това пък играчите на двата отбора демонстративно си подаваха топката до края на мача, с цел да показват несъгласието си с последователите. Вчера заради същата причина бе прекратена и срещата сред Унион Берлин и Волфсбург.

Заради напрежението към Хоп управлението на Шалке заплаши, че играчите на отбора ще изоставен терена в идния мач с Байерн, в случай че на трибуните на " Фелтинс Арена " се появят сходни плакати. Двата отбора излизат един против различен в дуел от шампионата за Купата на Германия и е с начален час 21:45.

" Ако сходни проблеми ескалират и на „ Фелтинс Арена” на следващия ден в мача за Купата с Байерн, както и в случай че се случат и на нашите последващи мачове в шампионата или за Купата, ние ще напуснем терена, без значение какъв брой време от мача е минало, какъв е резултатът или какви са другите условия на терена. Ние,като управление, продължаваме диалозите с разнообразни почитател групи и им показахме ясната си концепция и виждане, че не толерираме сходно държание ", се споделя в изказването на Шалке.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР