„Ситуацията в Славия с COVID-19 стана страшна. Вече заразените при

...
„Ситуацията в Славия с COVID-19 стана страшна. Вече заразените при
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ситуацията в Славия с COVID-19 стана страшна

„ Ситуацията в Славия с COVID-19 стана страшна. Вече инфектираните при нас набъбнаха на 11. От тях 8 са футболисти. Днес чакаме нови проби. При състояние, че има още двама играчи и броя им се усили най-малко на 10, ще би трябвало да отлагаме мача с Ботев (Пловдив), а и идващия ни дуел, тъй като момчетата ще са под карантина. Знаете, че такива са разпоредбите – при най-малко 10 инфектирани в даден тим дуелите не се организират “, сигнализира пред БЛИЦ президентът на „ белите “ Венцеслав Стефанов.

„ Ето по-късно ходя на съвещание на Изпълкома. Продължат ли нещата по този начин и в другите тимове, може да се наложи да отложим някой от кръговете. Но това е мое съмнение, не предложение. Ще забележим, ще обсъдим въпроса “, добави босът на Славия.

" Хубавото е, че никой не е с доста тежки признаци. Повечето го карат леко. Като ви споделям " ужасно ", имам поради, че се нарушава ритъмът ни, подготовката ни. Освен това имаме и четирима контузени. Няма кой да тренира, камо ли футбол да играе ", сподели още Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР