Ситуацията в Китай със заразените от смъртоносния коронавирус наистина е

...
Ситуацията в Китай със заразените от смъртоносния коронавирус наистина е
Коментари Харесай

Българин в Шанхай разказа за страха от вируса убиец, парализирал огромния град ВИДЕО

Ситуацията в Китай със инфектираните от смъртоносния ковид в действителност е сериозна. Към днешна дата инфектираните са над 2700 индивида, а жертвите са над 80.

Благоевградчанинът Димитър Владиков, който живее в един от мегаполисите на Китай Шанхай показа пред struma.com, че сега по улиците на града няма хора, всички стоят по домовете по разпореждане на управляващите.



Димитър споделя, че на всички е казано да си седят у дома, а обществени прояви са неразрешени.

"Седим си на топло, мием си ръцете по 10 пъти и чакаме да отмине. Официално управляващите са признали за 80 жертви, само че импровизирано са доста повече.

Вече има действителна заплаха образователната година в Китай да стартира чак през април. Това ще бъде доста тежко за образователния развой, да стартира през април и да приключи през юни, което значи че няма да има лятна почивка ", съобщи Владиков, който преподава в Шанхайския университет.

В първите три седмици след експлоадирането на болестта държавното управление в Ухан очевидно е укривало и омаловажавало редица неща.

Но това не е някакъв локален проблем, а резултатът от една система, която желае непременно да поддържа фасадата на стабилността. В тази система изричането на неприятни истини по предписание води до неприятности.

Лекарите в Ухан, решили да привлекат вниманието на обществеността към заплахите, свързани с новия вирус, бяха уплашени. Журналистите, които желаеха да осведомят за това, бяха цензурирани и възпрепятствани да го сторят. Гражданите, които евентуално знаеха повече, в сравнение с би се харесало на полицията, бяха глобени под предлога, че популяризират клюки.

Болничният личен състав явно бе инструктиран да укрива сведенията за инфектирани лекари и санитари. По този метод евентуално даже и от заетите със случая учени са били скрити значими данни за преместването на вируса от човек на индивида.

В Ухан има военна секретна здравна лаборатория и най- евентуално вирусът е тръгнал от тази лаборатория и по тази причина военните бързо са отделили региона.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР