Ситуацията с агресията е по-лоша отколкото преди години, коментира Тихомир

...
Ситуацията с агресията е по-лоша отколкото преди години, коментира Тихомир
Коментари Харесай

Докъде се докарахме: Агресията така избуя в България, че имаме двойно повече убийства в сравнение с Чехия, Австрия или Швейцария

Ситуацията с експанзията е по-лоша в сравнение с преди години, разяснява Тихомир Безлов в утринния блок на Българска национална телевизия на въпрос връщат ли се мутренските времена в България. Няма последствия за това, че се протяга ръка на преподавател. В обществените мрежи опциите да се демонстрира и да се имитира са доста много по-големи, разяснява той.

Индикатор за равнището на настъпателност са броя на убийствата по години. В момента у нас са към 120. Имаме два пъти повече убийства от Швейцария, Чехия, Австрия, съобщи Безлов.

Актьорът Владислав Карамфилов - Въргала съобщи, че човешкото достолепие е сведено до незначителни низини. " Агресията идва от незачитането на достолепието на индивида. Да си нападателен е мода и модел на подражателство ", разяснява Въргала.

Темата за експанзията и мутренските времена е подхваната от двамата поради вчерашният разстрел на предприемач в Пловдив. Оказва се, че въпросното лице е перяло парите на братя Галеви и им дължало пари, съгласно източници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР