Ситуацията около новия договор на капитана на Реал Мадрид Серхио

...
Ситуацията около новия договор на капитана на Реал Мадрид Серхио
Коментари Харесай

Рамос иска да бъде изключение в Реал Мадрид, иначе отива в ПСЖ

Ситуацията към новия контракт на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос остава комплицирана и има огромна възможност да не се стигне до съгласие. 34-годишният бранител желае договор за две години, а политиката на клуба е да предлага едногодишни контракти на футболисти над 30 години.

Рамос счита, че финансово клубът не прави оценка цената му, само че президентът Флорентино Перес дефинира условията на играча като нереалистични на фона на икономическата рецесия, обвързвана с пандемията.

Предложението на Реал е за контракт със период една година без основна смяна на заплатата му, която е 12 милиона евро на сезон. Тя обаче ще бъде повлияна от понижението на всички футболисти в клуба, което е с 10 %.

Серхио желае " белите " да създадат изключение за него и да подпише за 2 години, само че управлението на клуба не е на това мнение. Ситуацията изнервя в допълнение Зинедин Зидан, който разгласи, че желае казусът да се позволи допустимо най-бързо и има предпочитание да разчита на Рамос и идващия сезон.

С оглед на това развиване бранителят, който в края на март ще навърши 35 години, може да напусне. Пари Сен Жермен несъмнено има интерес към него, а се заприказва и за подобен от страна на Ливърпул. Перспективата да замине за Париж наподобява все по-привлекателна с новия треньор в лицето на Маурисио Почетино и проектите да бъде притеглен Лионел Меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР