Бритни Спиърс предизвика безпокойство сред феновете си, след като изтри

...
Бритни Спиърс предизвика безпокойство сред феновете си, след като изтри
Коментари Харесай

Какво се случва с Бритни Спиърс?

Бритни Спиърс провокира безпокойствие измежду почитателите си, откакто изтри акаунта си в Instagram на фона на спекулациите, че е " дисфункционална " и в тежко финансово състояние. Самата тя обаче твърди, че " не може да бъде по-щастлива ", откакто най-сетне приключи връзките с татко си.

Близки до нея настояват, че поп звездата си е взела отмора от обществените мрежи, с цел да се обкръжи с другари, откакто предходната седмица безшумно уреди дългогодишната си правосъдна борба с Джейми Спиърс. Припомняме, че бащата на Бритни изпълняваше ролята на неин настойник цели 13 години. Певицата също по този начин упрекна баща си във финансови злоупотреби като неин настойник, за което той получавал по 16 000 $ на месец и % от брутните доходи от турнето й.

Въпреки че решението натовари Бритни със правосъдната сметка на татко й от 2 милиона $, в допълнение към 4-те милиона, които се счита, че е похарчила за личния си юрист, вътрешни хора опровергаха изказванията, че носителката на " Грами " е в " сериозна заплаха да банкрутира ".

" Бритни закри краткотрайно акаунта си в Instagram, с цел да си вземе отмора и да прекара време с приятелите си, откакто уреди делото ", споделил човек от обкръжението й. " Тя направи това, което беше в неин интерес, с цел да завърши вечно с този въпрос и не можеше да бъде по-щастлива ", добавя още мъжът. " Никой към нея не се опасява за здравето й, също така тя надалеч не е пред банкрут. Да, ще би трябвало да ограничи потреблението на частния си аероплан, само че това надалеч не значи, че е банкрутирала. "  Източникът акцентира неотдавнашния триумф от записките на певицата, озаглавени " Жената в мен ", като една от многото аргументи, заради които финансите й не престават да са в положително положение. Още през октомври звездата отпразнува излизането на книгата си. Мемоарите й се трансфораха в " най-търсените, издавани в миналото от звезда в историята ", с 1,1 милиона продадени копия единствено в Съединени американски щати през първата седмица, съгласно данните за продажбите.

А що се отнася до драмата с профила й - Бритни изтри акаунта си в Instagram единствено часове откакто атакува фамилията си в остра обява, като сподели корицата на книгата на Дженет МакКърди, " Радвам се, че майка ми умря. "

" Останете положителни хора!!! Добра книга ", написа тя за творението на звездата от детския тв канал Nickelodeon, които наблюдават връзките й като дете-звезда с починалата й майка-насилник.

Към днешна дата Спиърс е свободна жена. Освен че уреди правосъдната борба, в която бе въвлечена, неотдавна тя към този момент е и разведена. Изданието Page Six показва, че от връзката си със Сам Асгари тя ще получи " разнообразни бижута и движимости ", с които се е сдобила преди и по време на брака. Според медията разводът е бил организиран " по взаимно единодушие ", значително поради " стоманения предбрачен контракт ". 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР