Системата за видео-арбитраж се превърна в основната причина столичният Септември

...
Системата за видео-арбитраж се превърна в основната причина столичният Септември
Коментари Харесай

ВАР е причината Левски да гостува на Септември за Купата на своя собствен стадион

Системата за видео-арбитраж се трансформира в главната причина столичният Септември да изгуби правото си на домакинство против Левски в 1/4-финалите за Купата на България. Тя липсва на стадиона в квартал Драгалевци. Това разгласи президентът на клуба Румен Чандъров в изявление за dsport.

„ Правим жест и взех решение да играем четвъртфинала за Купата против Левски на стадион „ Георги Аспарухов “. Имаше и други разновидности, като на стадиона в Бистрица или на Националния стадион „ Васил Левски “, само че реших, че за моя тим и най-много за младите ми футболисти да играят пред цялостните трибуните на „ Георги Аспарухов “, това ще е единствено от изгода за тяхното бъдещо развиване “, сподели Чандъров във връзка компромисното си решение.

Той даде също по този начин за образец обстановката с пазарджишкия Хебър, който по-рано през сезона домакинстваше на стадион „ Българска войска “ против ЦСКА.

Опасенията са, че сходни проблеми ще стават все по-честа панорама с оглед окаяното положение на футболните стадиони из страната. Дори клубове от ранга на Локомотив София не могат да се похвалят с съответно осветяване, а Ботев Пловдив към този момент поредна година е заставен да играе на помощното си игрище.

Въпросната среща сред Септември София и Левски ще се организира на 2 март от 17:30 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР