Синди Крoуфорд, най-известният топ модел на 80-те и 90-те години,

...
Синди Крoуфорд, най-известният топ модел на 80-те и 90-те години,
Коментари Харесай

Безотказната Диета на Синди Кроуфорд

Синди Крoуфорд, най-известният топ модел на 80-те и 90-те години, е прочут почитател на диетата Зоната.

Нейна запазена марка е дребната бенка тъкмо над устните. Кроуфорд краси кориците на стотици списания. Тя е оповестена за № 3 на 40 най-горещите звезди на VH1 за 90-те години. Нейният триумф като модел я прави звезда, което от своя страна ѝ обезпечава функции в малкия екран и киното.

Синди основава 3 видеоклипа с извършения, които всеки може да извършва независимо у дома, с цел да влезе във форма.

Тя е родена през 1966 година, висока е 178 см, тежи 59 кг (дори на 52 години! ).

Тегло: 59 кг

Височина: 1. 78 метра

Мерки: 86-66-91

Възраст: 52 години (1966/02/20)

Място на раждане: Дикалб, Илинойс, Съединени американски щати.

Тя е майка на 2 деца и е на възраст 52 години. Нейната фигура обаче е към момента на супер модел. Диетата на Синди Кроуфорд прави чудеса с тялото.

Супер моделът се храни към 5 пъти дневно. Това е напълно друго от предлаганите диети за здравословно хранене и за намаляване. Според нея, в случай че гладувате, тялото ви ще запълва своите потребности като складира това, което хапвате.

Тя се храни постоянно, с цел да поддържа енергийните равнища на своя организъм. Топ моделът е почитател на диета Зоната, при която се губят мазнини, въпреки че не е предопределена за намаляване, съгласно създателя й лекар Бари Сиърс.

Диетата е предопределена за здраве и възстановяване на салдото на хормоните. Храненето на Синди Кроуфорд се състои от въглехидрати 40%, протеини 30% и мазнини 30%. Храни се постоянно, само че по малко. Обикновено закуската й е от овесени ядки и боровинки, на обяд пиле или пуйка, на вечеря риба със зеленчуци, а от време на време и черен шоколад.

Тя прави и междинни закуски преди обяд и след обяд, към 16 часа, и не пие кафе, а зеления чай е лимитирала поради наличието на кофеин в него, пие доста вода, което е потребно и за хора без проблеми с наднорменото тегло.

Синди Кроуфорд употребява доста зеленчукови салати на всяко главно ястие и спортува доста. Използва тичане и вървене по накривен терен, йога, Пилатес, силови и кардио извършения по 40 минути дневно и други. Това е от решаващо значение за поддържане на добра фигура.

В доста от диетите се предлага 2 или 3 пъти да се храним дневно, с цел да може стомахът да смели добре храната и по-късно да се приема идната храна. При диета Зоната се ползва по-често хранене, само че с по-малко количество храна на всяко ястие.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР