Синът ни реши, че сме лоши родители и вместо да

...
Синът ни реши, че сме лоши родители и вместо да
Коментари Харесай

Синът ми напусна дома ни и дори не отговаря на обажданията ми

Синът ни реши, че сме неприятни родители и вместо да отпразнуваме пълнолетието му, ни провежда същинско зрелище.

Той навърши осемнадесет години предишния месец. Съпругът ми и аз взехме решение да му дадем пари, с цел да го мотивираме да завоюва още и да си купи лична кола. Синът ни обаче не желае пари и кола.

Той счита, че аз и мъжът ми сме длъжни да му осигурим личен апартамент.

Да, имаме дребен двустаен апартамент, който наследих от баба ми, само че го даваме чартърен. По принцип това е главният източник, от който спестявахме пари, които да дадем на сина ни, само че той е решил друго.

Очаква да получи този апартамент като подарък. Казва, че е младеж и има потребност от обособен апартамент, с цел да прекарва времето си с девойки или другари там.

Той е благ и учтив юноша. Но приятелите му са напълно разнообразни. Кой знае какво ще вършат, когато се съберат в жилището?

С мъжа ми бяхме решили да дадем този апартамент на сина ни, само че откакто сътвори лично семейство. Преди това планирахме да създадем ремонт, само че той не желае даже да ни чуе.

Според сина ни, сме неприятни родители, които не могат да му обезпечават естествен метод на живот. Тръгна си и даже не дава отговор на позвъняванията ни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР