Синът на Джулиана Гани, който може да конкурира по-известност детето

...
Синът на Джулиана Гани, който може да конкурира по-известност детето
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Синът ми ще е като ген. Мутафчийски

Синът на Джулиана Гани, който може да конкурира по-известност детето на Алекс и Дани Петканови проходи, заяви самата плейбойка. Малкият предопредели ориста си на дълго чакания в фамилията прощапулник. Според вярванията неговата специалност ще бъде обвързвана с това, което първо хване от масата с наречени предмети. Малкият Давид си избра фигура на боец, което известната му майка беше нарекла за министър на защитата или боен в специфичните елементи. Гостите обаче бяха безапелационни – военачалник ще е, като Мутафчийски!



Джулка описа, че очаквала момчето й да хване маска и да стане артист, тъй като от дребен демонстрира артистични заложби и е бебето в България с присъединяване в най-вече реклами и излъчвания. Таткото се надявал да посегне към портфейла и да стане мастит предприемач. Военните от най-елитния ешалон обаче също имат огромно телевизионно наличие, тъй че напълно несъмнено е, че Давид ще бъде под светлината на прожекторите още дълго време.



„ Давид е одрал кожата на татко си Илиян, тъй че най-вероятно ще стане здрав като татко си и ще обръща внимание на тялото си като майка си “, разясниха пък хората и прибавиха, че измежду инфлуенсърите сега само Давид може да бъде конкуренция на мама Гани. Сред гостите на прощапулника бяха семейство Петканови и журналистът Антон Стефанов, който дирижираше празненството като водещ.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР