Синът на Алисия от връзката й с футболиста Валери Божинов

...
Синът на Алисия от връзката й с футболиста Валери Божинов
Коментари Харесай

Алисия не е на себе си: Синът й отказва да носи фамилията на татко си!

Синът на Алисия от връзката й с футболиста Валери Божинов е в сложната тийнейджърска възраст

Валери-младши върви по стъпките на баща си и бележи триумфи във футбола. Освен на терена, 16-годишното момче „ вкарва голове “ и на любовния фронт. В началото на годината той се сгоди за гаджето си Ивет Кочова.

Момчето падна на колене пред обичаната си на Малдивите, където бе на отмора с нея  и майка си Алисия.За момичето се знаеше единствено, че е от богато семейство и прави сполучливи стъпки в модерното в последно време инфлуенсърство.

Дали обаче още са дружно, историята мълчи. Но неотдавна Валерко изненада още веднъж почитателите си и накара майка си да изпадне в ступор.Синът на Алисия отказвал да се подвизава с семейството на баща си. Винаги, когато правел поръчки за доставка до у дома синът на певицата казвал друга фамилия, само че не и своята.

Обяснението на младежа било, че не желал да бъде прочут и да го разпознават по семейството му. За разлика от други звездни наследници младият Валери не обичал да е под прожекторите и това било повода да не се обявява с известните си родители.

„ Истината обаче е друга. Валерко е афектиран на баща си, който безусловно го  е зарязал от известно време. Преди идваше на мачовете му, само че в този момент, захласнал се по преследване на мадами, не му обръща внимание  и това го тормози ужасно “, доверяват източници.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР