Символът на зодия Козирог е тяло на животно с рога,

...
Символът на зодия Козирог е тяло на животно с рога,
Коментари Харесай

Талисмани за зодия Козирог

Символът на зодия Козирог е тяло на животно с рога, което приключва с опашка на риба. За представителите на тази зодия са подобаващи талисмани с тъкмо изображение на признака на този звезден знак.

Можете и сами да си извършите амулет, като нарисувате изображението на признака на зодията си на хартия. Трябва да го извършите в среднощ на десетия лунен ден, с цел да ви носи шанс.

Гранатът и лазуритът, както и оловото, са подобаващи материали за разработване на амулет за родените под знака на Козирога.

Защитници на Козирога измежду природата могат да се открият на доста места – това са маковите зрънца, които се продават и в магазина като фалшификация, а също по този начин бръшлян, хмел и пелин. Листенце от растение или няколко макови зрънца, поставени в кутийка под възглавницата, зареждат Козирога с сила и убеденост в личните си сили.

Талисман може да се направи и от дребни морски камъчета, които би трябвало да се увият в червен плат и да се сложат в дребна дървена кутийка. Тази кутийка се поставя на едно от обичаните ви места в дома ви и пази освен вас, само че и вашите близки, с които живеете под един покрив.

 Талисмани за Козирог

Пръстените-талисмани за Козирога би трябвало да носят на междинния пръст на ръката си. Камъните, които защищават Козирога, са ахат, александрит, аметист, гранат, котешко око, тюркоаз, корал, опал, оникс, рубин, лазурит, тигрово око, турмалин, яспис, циркон.

Металите, подобаващи за бижута, които да са талисмани на родените под знака на Козирог са алуминий, олово, сребро и исполин, както и сплави на тези метали.

Тотемите на талисманите за родените под знака на Козирога са жаба, котка, къртица, лъв, бор, чапла, човек. Представителите на зодия Козирог имат потребност от в допълнение количество сила, по тази причина постоянно прибягват до помощта на разнообразни вълшебен камъни.

За вълшебен амулет за Козирога е подобаващ всеки предмет от малахит, който е под въздействието на Венера. Този камък е доста подобаващ за амулет за деца-Козирози.

Родените под знака на Козирога дами ще открият мощната мощ на перлите, които ще ги закрилят и ще ги дарят с сила.

За мъжа Козирог най-подходящ е рубинът. Той спомага на Козирога да пожъне огромни триумфи на всяко занятие и го пази от отрицателна сила.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР