Симпатичната Гергана от Смядово се залюби с колегата си и

...
Симпатичната Гергана от Смядово се залюби с колегата си и
Коментари Харесай

Любовна афера за пръв път в Hells Kitchen

Симпатичната Гергана от Смядово се залюби с сътрудника си и директна конкуренция в " Кухнята на пъкъла " Михаил. Брюнетката е с няколко години по-млада от Мишо. Готвачката влиза в шоуто с упоритостта да завоюва, само че май ще си тръгне с гадже. В предходните излъчвания хубавицата разкри, че е сама и си търси сериозен другар. Двамата с Мишо се срещат по време на фотосите на предаването. Гергана незабавно хваща окото на 24-годишния кулинар, а той бързо съумява да ѝ стане любим. Гери гледа към този момент с друго око на Михаил, който е измежду най-тихите участници в кухнята на Виктор Ангелов.

Гергана и синеокият мъж постоянно остават уединено в двора на къщата. Отдават си на сладка раздумка до ранни зори. А Михаил даже взема решение да предложения сладката Гери на спонтанна среща. Всички готвачи в шоуто към този момент знаят за връзките сред двамата.

" Има нещо сред вас. Виждам по какъв начин се гледате. Няма за какво да криете ", разяснява пред камерите влогърката Соня, която първо узнава за любовта сред Мишо и Гери. Подобни връзки в „ Кухнята на Ада” се зараждат за първи път в тригодишната история на шоуто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР