Силвия Петкова и Зоран Петровски официално обявиха, че се разделят.

...
Силвия Петкова и Зоран Петровски официално обявиха, че се разделят.
Коментари Харесай

Силвия Петкова и Зоран Петровски официално разделени

Силвия Петкова и Зоран Петровски публично оповестиха, че се разделят. Актрисата написа в Instagram, че с спечелилия от последния сезон на Survivor са решили да поемат по разнообразни пътища, само че резервират положителните си връзки.

" Внимание, внимание, всички мишки на заседание. За да не стартират спекулации из жълтите уеб сайтове, което най-вероятно е неизбежно, само че въпреки всичко... Искаме да ви кажем, че взехме единомислещо решение нашият път като двойка да завърши и продължаваме по пътя на едно прелестно другарство, плод на което е най-вълшебният ни наследник. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно следва за нас. Пожелаваме ви и при вас да е по този начин! ", написа звездата в обществената мрежа.

Двойката открива любовта след 10 години другарство. " Цял живот сме се харесвали, само че в никакъв случай никой не е показвал нищо ", сподели преди време той в изявление. В един миг двамата осъзнават възприятията си и малко по-късно Силвия забременява със сина им Сива, който към този момент е на 5.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР