Силни взривове разтърсиха района на град Карнобат вчера вечерта. Огнен

...
Силни взривове разтърсиха района на град Карнобат вчера вечерта. Огнен
Коментари Харесай

След взрива в склад за боеприпаси в Карнобат: Работи се по различни версии

Силни гърмежи раздрусаха региона на град Карнобат през вчерашния ден вечерта. Огнен пламък и пушек се издигнаха от склада за муниции на предприемача Емил Гебрев, който е бил обект на опит за отравяне през 2015 година. Това е втори сходен случай за последната година.

В изявление за БНР вътрешният министър Калин Стоянов удостовери, че е зародил пожар в склада, който е провокирал голям брой гърмежи. Той цитира очевидци, които са видели голяма светлина преди гърмежите.

“Впоследствие се откри, че е зародил пожар и оттова са произлезли голям брой гърмежи в един от складовете, в който се съхранява подготвена продукция на господин Гебрев. Тук е хубаво да се спомене това, че предходната година почти по същото време имаше идентични гърмежи и идентични случаи ", сподели министър Стоянов.

Той добави, че през днешния ден ще стане ясно дали следствието по случая ще бъде поето от Националната следствена работа и че работи се по няколко версии.

“Днес ще бъде взето решение дали производството ще бъде поето персонално от Националната следствена работа. Ще се образува екип от всички служби, които са ангажирани със случая. Работи се по няколко версии, доколкото ми е известно и все още, само че откакто влезнат службите на територията, където са били гърмежите, може да имаме повече информация ", съобщи той.

Няма данни за потърпевши или починали при случая. Причините за пожара и гърмежите към момента не са известни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР