Силни региони – силни държави – силна Европа, това е

...
Силни региони – силни държави – силна Европа, това е
Коментари Харесай

Ще работя в Брюксел за вдигане доходите на българите

Силни райони – мощни страни – мощна Европа, това е верният метод, споделя претендентът за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Младен Шишков
- Г-н Шишков, кои от целите на България ще отстоявате в Европейския парламент?
- Защита на националните ползи, влизане в Еврозоната, пълноправно асоцииране към Шенгенското съглашение, реанимиране на Дунавската тактика, унищожаване на другите стандарти в стоките, повече подвижност и цифровизация в обществения бранш. Ще не отстъпвам българските ползи в пакета „ Мобилност “, повече непоклатимост и сигурност, Западни Балкани – съгласуваност и присъединение, кохезионна политика, Еразъм+. Това са главните тематики върху, които би трябвало да работят всички български евродепутати.
- Кои ще са вашите персонални дела в Европейския парламент?
- Ще работя за повишение виталния стандарт на българските жители.
Опростяването на нормативната уредба, понижаване на административната тежест и бюрокрацията са основни за оцеляване на Европейския съюз.
Силни райони – мощни страни – мощна Европа. Това е верният метод, върху който ще съсредоточа огромна част от силата си.
Създаване на по-добра среда за живот. Ще работя за чиста околна среда, приветливи градски зони, налични туристически територии.
Ще работя за възобновяване на християнските фамилни полезности, тъждество и независимост на другите религии.
- Как ще се борите против Европа на разнообразни скорости?
- Кохезионната политика е мощен инструмент, който би трябвало да продължи да разпростира своя капацитет. Изграждането на инфраструктурата, стратегиите за образование на младежи, „ меките ограничения “ би трябвало да продължат своето деяние до момента в който всички страни членки приближат до оптималната степен стандартите си на живот. Общата нормативна уредба е належащо, само че незадоволително изискване за постигането на тези цели. Инвестициите в районите, промишлеността и индустрията са също значими фактори, които ще доведат до ускорено развиване на ново включилите се страни членки.
- Каква акция ще водите против двойните стандарти?
- Трябва да продължим с нападателната акция за измененията в тази посока. Българските евродепутати направиха значително посредством редица законодателни оферти. Трябва да се сътвори обединен орган за битката против двойните стандарти. Необходими са по-строги наказания за тези, които нарушават директивите.
- Кое е вашето най-силно качество, поради което ви предложиха в евролистата на ГЕРБ?
- Трудно е да се синтезират всички персонални качества и да бъдат систематизирани в едно. Професионалният опит, присъединяване ми в законодателни начинания са единствено част от аргументите за моята номинация. Бях показан и като „ национален човек “, което в действителност е моята най-силна страна. Не не помня корените си.  Изградил съм умения в общуването с жителите, неправителствените и браншови организации. Ежедневно споделям посредством обществените мрежи и посредством персонални диалози с хората, които намират недостатъци в системата и оферират своите визии за решения. Съобразявам се и прослушвам всички. Винаги диря оптималната неприкритост и обективност при вземането на решения. Дисциплина, самоконтрол, отговорност, отдаденост и непримиримост – това са движещите детайли в моя житейски път.
- Какво вършиме през свободното си време и по какъв начин разпускате след напрегнати моменти?
- Най-добре разпущам, когато съм със фамилията си. Спортувам. Обичам природата. Обожавам българският фолклор и националните танци. Винаги, когато имам опция вземам участие в подготовките и концертите на локалният фолклорен отбор. За страдание свободното време през последните години е недостиг. Въпреки това се стремя да повеждам оптимално деен метод на живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР