Силни характери, още по-интересни персонажи и добри готвачи, подготвени да

...
Силни характери, още по-интересни персонажи и добри готвачи, подготвени да
Коментари Харесай

Шеф Виктор Ангелов: Очаквам интересни персонажи в новия сезон на Hell’s Kitchen

Силни характери , още по-интересни персонажи и положителни готвачи , готови да се учат бързо. Това чака началник Виктор Ангелов от новите 18 кандидати за огромната премия в Кухнята на Ада . В студиото на той показа, че този сезон в най-горещото кулинарно шоу влиза човек, който е работил в ресторанта на Гордън Рамзи . „ Със сигурност е научил доста неща, имал е и скандални, и впечатляващи преживявания. Да си работил в ресторанта на Гордън Рамзи и да си работил един до друг с него обаче са разнообразни неща “, разяснява той с присъщата си тънка подигравка.
 Кухнята на Ада NOVA
Подправки няма да липсват, пикантност безспорно ще има, защото темпото в една кухня го постанова. За да съумеят, началник Ангелов ще изисква от участниците на първо място да са положителни готвачи със личен жанр. „ Готвенето е 50% дисциплинираност, 45% работа и 5% гений, тъй че се базираме на дисциплината. В кухнята се съблюдават моите правила, моите стандарти, моето меню “, добави той. Ето за какво, който прекрачва прага на Адската кухня, би трябвало да има доста мощен дух, темперамент и умения, с цел да удовлетвори условията на перфекциониста началник Ангелов .

Шеф готвачът разкри още, че един от най-колоритните участници от първия сезон на Hell’s Kitchen – Гичка, е станала майка и притежател на ресторант. Той обаче беше безапелационен, че няма да търси втора Гичка. Обеща, че феновете ще видят занимателни облици във второто издание на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир. Шеф Ангелов описа още, че двама участници от първия сезон – Светлана и Иван , са станали част от неговия професионален екип.

Кой ще отпадне и кой ще продължи, следва да разберем в идните месеци – вторият сезон на Hell’s Kitchen започва на 26 февруари в 21.00 ч. единствено по NOVA. Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР