Силна физическа болка накара Сашо Кадиев да се разплаче като

...
Силна физическа болка накара Сашо Кадиев да се разплаче като
Коментари Харесай

Сашо Кадиев ревна от ужасна болка

Силна физическа болежка накара Сашо Кадиев да се разплаче като малко момче. Неговата известна майка Катето Евро пък изрично му забрани да посещава собствен другар, който е отговорен за случая, написа Шоу Блиц.

Водещият на " Преди обед " пусна лайф в Инстаграм, само че не очакваше, че след минути ще го сполети нещо толкоз мъчително. Негови почитатели закриха очи от ужасната гледна, на която се наложи да станат очевидци. Някои обаче откриха злополучната обстановка за извънредно занимателна.

Докато се подстригвал при фризьора си, той му предложил нова и съвременна за мъжете процедура - унищожаване на космите от носа посредством кола маска. За задачата се взима съчка за уши, потапя се в топлата вакса и по-късно се пъха в носа.

Кадиев се съгласил на процедурата, само че клечката се троши няколко пъти и фризьорът и бръснар не съумява да измъкне лепкавата съставна част от носната празнина на артиста. След няколко несполучливи опита, в последна сметка сцената приключи с благополучен край. Но единствено на процедурата, защото физиономията и сълзите на Сашо издават какъв брой мъчително е било всичко.

" Саше, не разрешавам ти да посещаваш салона на Стоян! Мама ", написа Катето Евро под въпросното видео, с което се разбра, че тя също познава фризьора на сина си и сигурно персонално ще се разправя с него за породеното стеснение на обичания ѝ правоприемник.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР