Силиконовата фурия Аниела Милушева, чието име нашумя някога като любовница

...
Силиконовата фурия Аниела Милушева, чието име нашумя някога като любовница
Коментари Харесай

Само в HotNews! Любовница на Любо Ганев разобличи Нора Недкова

Силиконовата хала Аниела Милушева, чието име нашумя в миналото като държанка на волейболния ас Любо Ганев, извади на бял свят абсурден чат сред нея и плеймейтката Нора Недкова, видя първи HotNews.bg. От диалога им излиза наяве, че Недкова се допитва до опита й по какъв начин се прави секс с китаец. Но не това е най-скандалното в диалога сред двете. Коментира се финансовото положение на Недкова, която е останала с 10 лева и единственият вид да усъвършенства финансовото си положение е да преспи с азиатец.

Не излиза наяве каква е повода Милушева да извади на показ кирливите ризи на известната си екс-приятелка. Силиконовите дами са били до скоро първи приятелки и са си помагали както намерят за добре. Но внезапно нещо се е случило и то явно е разгневило пъклен едната от тях, карайки я да прибегне до евтини жълти трикове като този.



Смуглата Аниела яхна метлата.

HotNews ви дава чата сред Аниела и Нора, който осъмна в обществената мрежа за да покаже коя в действителност е Недкова. Бързо по-късно компроматите бяха заличени от Facebook, като Милушева получи предизвестие от админите на обществената мрежа.



Анонс на Милушева, който вкарва за техните "големи " проблеми...

А е ето и пикантния чат за секса с китаец и платената обич...





Изненадващо обаче Нора Недкова не получи упреци за това, че прави секс за пари. Основно бе нападната дистрибуторката на пикантния чат - Милушева.







По мотив слуховете, че е любовница на Любо Ганев, Милушева се брани по този начин: "Не съм играчката и протежето на Любо Ганев, а негов бизнес сътрудник. Познаваме се от 25 години и работим дружно от пет ". Тя акцентира, че има пари и не би стигнала до такава степен, че да прави платена обич. Още повече, че е щерка от втория брак на аленото великолепие и един от шефовете на "Мултигруп " Лилян Вачков. Той е дълготраен началник на "Кремиковци ", а фамилията му живее под защита. Самата Аниела си спомня, по какъв начин преди години основния прокурор я е държал под защита, а също така бил и кум на родителите й.

Ето и пикантни фотоси, които Милушева популяризира във Facebook. На тях се вижда, че Нора Недкова употребява метро и няма личен автомобил. Всъщност обаче не излиза наяве по кое време са правени тези фотоси. Преди или след короната на "Мис Плеймейт ".







Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР