Силиконката Джулиана Гани възмути последователите си с вулгарна снимка, която

...
Силиконката Джулиана Гани възмути последователите си с вулгарна снимка, която
Коментари Харесай

Джулиана Гани пусна вулгарни СНИМКИ

Силиконката Джулиана Гани възмути почитателите си с вулгарна фотография, която по никакъв метод не подхожда на една майка, написа уеб сайтът за злословия и всемирски вести show.blitz.bg.

Плеймейтката без срам разгласява в обществените мрежи предизвикателни фрагменти на бюста си в непосредствен проект и написа: " на положителните хора им личало по очите ", Дано и моите да споделят същото ".

A post shared by (@djuliana_gani) on Oct 4, 2020 at 6:29am PDT

Пловдивчанката в никакъв случай не е крила, че си пада по огромните гърди и след няколко пластични интервенции към този момент си харесва гръдната обиколка. „ По-добре подутина, в сравнение с празно деколте ", е философията на русокоската.

Джулка има няколко интервенции на бюста. Първата си направила едвам на 20 години и била на гърдите. Тогава пловдивчанката си поставила 400 кубика във всяка гърда, които след това ѝ се сторили „ нищо” и това е повода и за втората намеса. При нея се решила на 600 кубика във всяка гърда. „ Но имах разстояние към четири пръста, доста грозно. А зърната бяха с два пръста по-надолу. За да ми оправят това трябваше трета операция”, разяснявала е Джули.

При третата интервенция освен коригирала естетично бюста си, а и нараснала кубиците на по 950.

A post shared by (@djuliana_gani) on Oct 1, 2020 at 1:35am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР