Силен човек от бившата управляваща партия засипа за пореден път

...
Силен човек от бившата управляваща партия засипа за пореден път
Коментари Харесай

Опустошително! Депутат от ГЕРБ тушира Кирил Петков

Силен човек от някогашната ръководеща партия засипа за следващ път с рецензии сегашния кабинет.

Напрежението в българското общество общество стартира през 2020 година с насаждането и нагнетяването на една истерическа ненавист към една политическа партия. Тази ненавист се просмука надълбоко във всички политически сили. В резултат на това всеки се обърна против всеки. Това, което се случва е разрушително за страната. Загубата на доверие е явен сигнал за това какво желаят българите. Това съобщи Радомир Чолаков от ГЕРБ-СДС в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Колкото по-бързо падне това държавно управление, толкоз ще е по-добре за страната “, разгласи той.

„ В нашата партия има хора с голям политически опит. Те знаят какво следва от всяко политическо решение. Във всеки бранш имаме редица от неверни решения, което ще докара до колапс. Експертите ни са откровено изплашени “, призна Чолаков.

„ ГЕРБ е интегриращият фактор в този парламент. Наблюдавайте през идната седмица, дебатите и гласуванията. В момента ние сме факторът, който крепи Народното събрание “.

„ Бежанците са следващият грамаден неуспех на това държавно управление. То не разбра Директивата за краткотрайната протекция, където най-важното е интеграцията. Вместо това държавното управление ги изолира. Това няма нищо общо с краткотрайната протекция и с концепциите на Европейски Съюз.

„ Третото държавно управление на ГЕРБ остави тематиката за районен съд Македония в доста мощни позиции. Премиерът Кирил Петков очевидно е давал някакви обещания на външни фактори и в този момент се пробва да трансферира виновността. Не желая да поемам неговата отговорност, тази горчива чаша, ще си я пие самичък. Ако го е боязън – да си подаде оставката “, прикани Чолаков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР