Силата на мисълта е една от най-големите сили на човека,

...
Силата на мисълта е една от най-големите сили на човека,
Коментари Харесай

Силата на мисълта

Силата на мисълта е една от най-големите сили на индивида, която може да основава действителност и събития. Самото чувство за „ аз ” се основава от силата на мисълта. Важното е човек да се научи да употребява силата на мисълта си - това ще му помогне във всяко едно отношение.

Силата на мисълта е способна както да спомогне за изгонването на съществуващи страхове, по този начин и за появяването на нови. Страхът съществува като независимо събитие без действителен обект, в случай че не става въпрос за съответен човек. Но даже и тогава той е повода за освобождението на страха, който е затвърден надълбоко в подсъзнанието на индивида.

Ако съумеете да лишите силата на своята мисъл от нейния отрицателен заряд, имайте поради, че това може да докара и до бързо консумиране на позитивния заряд. Това пък, от своя страна, води до прояснение на съзнанието.

Всяко събитие придобива въображаема багра. Всичко, което може да се опише с мисълта, се случва в границите на неговата демонстрация. Ние реагираме въображаемо и прочувствено на всяко физическо и психическо прекарване – без значение дали става въпрос за страдалчество или наслаждение.

 Човешка мощност

Връзката сред физическите чувства, а доста от тях се проектират в съзнанието благодарение на силата на мисълта, и нашите мисли, е безусловно директна. Затова можем да приказваме за закона на притегляне на събитията от мислите. Като цяло човек счита, че мислите са разследване от събитията. Но това в доста връзки е заблуда. Събитията нерядко се основават от силата на мисълта.

Силата на мисълта притегля в нашия живот това, за което мислим съсредоточено. Ако човек може да въздейства върху личните си мисли, той може да промени живота си. Силата на мисълта притегля това, за което човек мисли, по тази причина не е добре да отделяте време за неприятни мисли.

Всяка оценка и преценка става на равнище мисъл. Силата на мисълта основава всичко това, което знаем.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР