Силата на камъните с кристална структура като лечебно средство е

...
Силата на камъните с кристална структура като лечебно средство е
Коментари Харесай

Ето кои кристали лекуват главоболие

Силата на камъните с кристална конструкция като лечебно средство е известна от епохи. Те имат разнообразни свойства и съдържат избрани детайли, което се отразява и на тяхнато потребление, написа Труд.

Лечението с кристали оказва въздействие на физическо, прочувствено, ментално и духовно равнище. Разбира се, те въздействат позитивно, само че това не значи, че би трябвало да пренебрегнете при положение на потребност нужната здравна помощ. Скъпоценните и полускъпоценните камъни могат да се употребяват като в допълнение помощно средство, което в най-хубавия случай ще помогне, а в най-лошия – ще се полюбувате на камъка или ще се разноските с прелестно украшение.

Кристалите са известно средство, употребявано при съществуване на главоболие. Добре е да знаете каква е неговата причина, тъй като бихте могли да се справите с нея съответно и по този начин да се отървете от следствието, т.е. главоболието. Един от камъните, с които елементарно може да се сдобиете и е с допустима цена, е лазуритът. Смята се, че той оказва помощ при мигрена. Често при сходно неразположение камъкът се слага сред веждите, на мястото на така наречен трето око. Ако главоболието ви е вследствие на стрес, може да разчитате на аметист, тюркоаз, иолит и кехлибар. Други не толкоз известни кристали, които също оказват помощ при главоболие са дюмортиерит, хердерит, стихтит и други При нужда всекидневно камъкът се държи в ръка или се поставя на място, където почувствате, че имате потребност. Може също да се носи в джоба или като украшение.

Влиянието на кристалите е многообразно. Те се обвързват с редица изгоди и свойства, употребяват се в специфични предписания, свързват се с съответна зодия. Все отново имайте поради, че при сериозен проблем най-добре е да потърсите здравна помощ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР