Габи от Ергенът” е забавна, провокативна и винаги готова за

...
Габи от Ергенът” е забавна, провокативна и винаги готова за
Коментари Харесай

Габи от Ергенът: Първите 3 дни не исках да оставам, после не исках да си ходя!

Габи от " Ергенът ” е занимателна, провокативна и постоянно подготвена за нови провокации. Тя е и една от участничките, които най-ярко се откроиха още в първия епизод и несъмнено сграбчи вниманието на хилядите фенове. Вижте какво сподели тя пред.

Те се срещнаха с нея лице в лице и да си поговориха за присъединяване ѝ в паметното риалити, годеника, връзките с част от участничките, проектите за бъдещето и най-щурите ѝ действия.

Как се реши да участваш в това предаване?

Още от преди 7-8 години имам някаква огромна пристрастеност към риалити форматите. Като видя някъде реклами, че се търсят хора за нещо съм първа писта. Като цяло ми е като занимание. За ергена се записал напълно инцидентно. С моя избраник се бяхме скарали за няколко дни и ми излезе реклама в уебсайт за облекла. Започнах да попълням. Въпросите бяха персонални и провокативни. Попълних ги, само че не бях осведомена на какво равнище ще бъде форматът.

Гледала ли си задграничните разновидности на формтите?

Нищо не съм гледала. На летището с девойките се заговорихме и по-късно разбрах, че става дума за интернационален формат.

С какви упования потегли натам?

Гледах рекламата по малкия екран, видях Виктор и бях сигурна, че ще сме доста млади, добре подбрани.

Искаше ли да опознаеш Виктор, в случай че ти си имала другар по време на фотосите?

Главната концепция е да се отиде там поради него, само че аз не обичам конкуренцията и не съм спортен вид човек. Дори да не бях с другар, не мисля че с Виктор имаме допирни точки.

А какво хареса в него?

Виктор наподобява сносно, наслада за окото е, има хубава усмивка, благородник е. Просто той самият е по-свит и непретенциозен, а пък аз съм в другата прекаленост. Не мисля, че щяхме да си допаднем по отношение на всекидневието си.

Защо съгласно теб той не ти даде роза?

Ние имахме доста малко контакт като цяло, в самата къща не бяхме нон-стоп с него. Виждаме се единствено на срещите, коктейлите и самостоятелните срещи. Истината е, че, в случай че бях си наумила щях да избутам всички и единствено аз да си приказвам с него. Но в последна сметка аз избрах компанията на девойките, тъй като беше доста занимателно, правехме си страшни купони!

Имаше ли кавги и кавги?

Много бързо се сближихме и безусловно на третия ден към този момент знаехме всичко една за друга. Не е имало човек, за който да кажа, че не мога да претърпявам. Като цяло не обичам разногласията и отбягвам от тях.

В момента има много разногласия с Алекс. Какво е мнението ти?

От началото допусках, че там ще има някакъв проблем. Още преди да стартират фотосите имах лек спор с нея и незабавно разбрах защо става въпрос. Има си хора, които не са моята кръвна група. В подобен миг ставам и не се разправям. Самата тази изолираност без телефони и без близки хора очевидно повлиява.

Ти самата се разплака най-после. Дали това напрежение ти е повлияло?

Не съм плакала там, тъй като съм имала спречквания. Първите 3 дни не желаех да оставам, след това не желаех да си вървя. Много привикнах там. Всичко доста ми хареса - самите провокации, груповите срещи, доста ми беше готино. Въобще не съм очаквала, че мога да си потегли толкоз рано, тъй като нормално не ми липсва мъжко внимание и си мислех, че Виктор ще желае да ме опознае.

А какво не съумя да покажеш, а ти се искаше?

Аз още първоначално си демонстрирах целия репертоар и тъкмо поради това се сближихме всички. Имаше хора, които доста ме предразполагаха, като Вики Капитонова, Венетка, даже Зори. Аз съм човек на настроенията, то се вижда по какъв начин скачаме, пеем.

Виктор не завоюва сърцето ти, само че с какво твоя избраник съумя?

Той е една скрита лимонка. Този вид мъже, които са супер непредсказуеми. Нещата се стекоха доста постепенно. През 10 дни излизахме на кино или вечеря. Въобще не съм имала очаквания, че това ще е индивидът. Той единствено наподобява спокоен, само че в действителност е щур като мен. На третия месец бяхме сгодени, а съм имала връзки от по 9 години. Той съумя да завоюва доверието ми, което при мен е доста мъчно.

Защо Габи изхвърля годежния си пръстен, възнамерява ли да става майка и какво я тормози в актуалните връзки сред хората, можете да разберете във по-долу.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР