Сигурно сте чували за двегодишната красавица от САЩ Ира Браун.

...
Сигурно сте чували за двегодишната красавица от САЩ Ира Браун.
Коментари Харесай

Само на 2 години тя е провъзгласена за най-красивото дете в света – Вижте как изглежда днес на 13 години ! СНИМКИ

Сигурно сте чували за двегодишната хубавица от Съединени американски щати Ира Браун. Преди години тя се трансформира във възторг и бе оповестена за най-красивото момиче на света. Още на 2-годишна възраст тя стартира блестяща кариера на модел, на която могат да завидят доста дами.

Някои обаче упрекнаха родителите й, че са откраднали детството й, слагали са й грим за възрастни и са й правили комплицирани прически, в опит да завоюват пари.

 най-красивото момиче

Въпреки рецензиите, известността на момичето нараства с всеки минал ден и тя постоянно е разпознавана на улицата, като почитателите й желаят подпис. И през днешния ден Айра продължава да се появява в разнообразни реклами, въпреки и не със същата периодичност, както преди.

 най-красивото момиче

Тъй като Айра порасна, външният й тип се промени доста. Момичето, което в миналото приличаше на кукла, в този момент се е трансформирало в синеока хубавица, напълно елементарна на тип.

В днешния онлайн свят Айра, както всичките си връстници, поддържа наличие в обществените медии. Въпреки това, тя избира да не разгласява фотоси от своето „ кукленско “ минало, което демонстрира, че избира да остави това време зад тила си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР