Принц Хари би се радвал“ да се свърже отново със

...
Принц Хари би се радвал“ да се свърже отново със
Коментари Харесай

Принц Хари „би се радвал“ да се помири с Кейт, тъй като беше „силно ударен“ от новините за рака

Принц Хари „ би се радвал “ да се свърже още веднъж със снаха си Катрин, защото двамата в миналото са били „ доста близки “ “ и той беше „ мощно ударен “ от новината за нейната диагноза рак, твърди кралски създател.

Четири години откакто херцогът и херцогинята на Съсекс се отдръпнаха като висши членове на кралското семейство се реалокираха в Съединени американски щати, където в този момент живеят с децата си, принц Арчи и принцеса Лилибет, Хари се споделя, че е подготвен за помиряване, само че съгласно Кристофър Андерсен брат му Уилям не е на същата страница. Г-н Андерсен, създателят на „ Кралят “, книга за живота на крал Чарлз, сподели, че принц Уилям не е „ податлив да допусне брат си покрай болната си брачна половинка “.

Авторът сподели, че това значи че възможностите за помиряване сред Хари и кралското семейство наподобяват " извънредно дребни ", защото е имало " прекалено много драма " сред двамата братя и техните съпруги. Коментарите идват, когато Хари пътува до Обединеното кралство, с цел да означи 10-ата годишнина от Invictus Games тази седмица,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР