Продължаващата месеци стачка на бразилските агенции за опазване на околната

...
Продължаващата месеци стачка на бразилските агенции за опазване на околната
Коментари Харесай

Стачка в бразилските агенции за опазване на околната среда започва да удря ключови части от икономиката

Продължаващата месеци стачка на бразилските организации за запазване на околната среда стартира да оказва своето въздействие върху най-голямата стопанска система в Латинска Америка, с хиляди коли, блокирани в пристанища и десетки енергийни планове в неопределеност.

От началото на годината към 4000 държавни чиновници в поредност от организации, контролиращи редица действия — в това число разрешителни за лицензи за петрол и газ, както и санкции за нелегално обезлесяване — стопираха теренната работа в символ на митинг против ниските заплати и неприятните условия.

Въпреки обещанията на държавното управление на президента Луис Инасио Лула да Силва да даде подтик на организациите, които пострадаха при неговия предходник Жаир Болсонаро, трудът искове включват ниски равнища на личен състав и липса на бонуси, свързани с заплахите, пред които са изправени при справяне с екологични закононарушения.

Стачката идва и когато Бразилия се бори с човешките и икономическите разноски на рискови метеорологични феномени, в това число истори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР