Сигурно сте чели за случаи за прераждане. Случаи, в които

...
Сигурно сте чели за случаи за прераждане. Случаи, в които
Коментари Харесай

Преродила се индийка вкарва в затвора убиеца си

Сигурно сте чели за случаи за прераждане. Случаи, в които в сегашния си живот хора изпитват носталгия по предишния и търсят хора, свързани с него, или пък ръзкриват своите убийци.

Днес ще ви разкажем една такава история. Случило се в средата на предишния век в Индия. Една заран двегодишната Рина Гулпа споделя на баба си: " Аз си имам мъж. Но той е доста нечовечен и ме умъртви! ".

 Преродила се индийка вкарва в пандиза килъра си

Бабата не обръща изключително внимание на думите на внучка си, до момента в който момиченцето не стартира да се държи необичайно. Все по-често стартира да излиза на терасата на жилището им в Ню Делхи, да следи с интерес преминаващите по улицата хора, като че ли търси един избран човек в тълпата. Когато пътуват с кола, Рина още веднъж се вглежда концентрирано в хората, а на въпроса търси ли някой, отвръща " Търся своя мъж и своите деца! ".

Веднъж, до момента в който родителите й пазарят, момиченцето потегля след непозната жена, за която по-късно споделя, че я знае от предходния си живот. В него дамата постоянно й идвала на посетители.

Всичко това продължава с години. В учебно заведение една от преподавателките на Рина взема решение да се поинтересува за двойнствения живот на ученичката си. Г-жа Каур познава едно семейство, което живее на другия завършек на града. Там се е случила покруса, сходна на тази, за която Рина споделя. Дъщерята на семейство Синг, Гурдип Каур, била убита на 2 юни 1961 година.

Заедно с учителката фамилията посещава дома на Гупта. Рина спи, когато гостите влизат в дома й, само че откакто се разсънва и ги вижда, възкликва: " Това са моите майка и татко! ".

На идващия ден семейство Синг води Рина в дома им. Тя разпознава себе си на фотосите на умрялата Гурдип. За необикновеното момиче научава и Сурджит Синг, мъжът и палач на Гурдип. Пожелава да види Рина, само че тя отхвърля: " Той ще ме убие още веднъж ".

След което Сурджит е наказан за убийството на брачната половинка си на пожизнен затвор, само че след 10 години е опрощение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР