си върна туристите. Решението на германските власти от миналия петък

...
си върна туристите. Решението на германските власти от миналия петък
Коментари Харесай

Стотици на почивка в Майорка, въпреки пандемията

си върна туристите. Решението на немските управляващи от предишния петък да разрешат полети до Балеарските острови, без да се постанова да се подлагат на карантина при връщане , провокира резервации за полети до испанския архипелаг. Германското държавно управление обаче продължава да предлага да не се пътува до островите , осведоми БГНЕС.
" Очевидно е наслаждение за всички, които желаят да пътуват и за хората, които в действителност имат домове тук. Много се радваме, че можем да пътуваме още веднъж ", сподели идващ в Майорка. За други обаче и макар ниската заболеваемост на островите, решението към момента е малко преждевременно: „ Може да бъде рисково, в случай че заведенията за хранене и питейните заведения още веднъж са отворени и цялостни или в случай че хората не са деликатни “ , сподели жена на летището.
 Майорка удря алкохолния туризъм Майорка удря ``алкохолния туризъм``
Алкохолизирани чужденци, които уринират навън и смущават нощния покой - сходни гледки има освен край " Слънчев Бряг ". Те са про...
Истината е, че с цел да се насладите на майоркинско слънце, пристигайки от Германия, ще е належащо да се показа негативен PCR тест , който доста понижава риска от заразяване. Въпреки това, казусът продължава да изненадва доста испанци, които смятат това удобно отношение към германците за незаслужено, като се има поради, че в Испания Великденските празници ще бъдат белязани от обилни ограничавания върху подвижността.
Засега хотелите на островите към този момент се приготвят за дълго чакания миг, като единствено в региона на Плая де Палма се откриват 4000 хотелски кревати. През май се чака идването на английски туристи. Изглежда, че лека-полека слънцето още веднъж изгрява на Балеарските острови.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР