Шведският производител Volvo обяви, че следващият му автомобил, EX90 (както

...
Шведският производител Volvo обяви, че следващият му автомобил, EX90 (както
Коментари Харесай

Ново осветление в купето имитира слънчевата светлина

Шведският производител Volvo разгласи, че идващият му автомобил, EX90 (както и обвързваният с него Polestar 3) ще включва SunLike LED осветяване, предоставено от Seoul Semiconductor. То ще добавя панорамния люк и ще „ подобрят връзката с природата “ благодарение на 72 светодиода.

Чрез потребление на спектъра на светлината, предавана от светодиодите SunLike, прогресивните материали и интериорният дизайн на Volvo EX90 се открояват по-ясно и без деформиране на цвета.

„ Благосъстоянието на нашите клиенти постоянно е главен фокус за интериорния дизайн на Volvo Cars “, сподели Дан Фиджет, началник на отдела за материали и цветове на Volvo. „ Внасянето на светодиоди SunLike в интериора на Volvo EX90 е още една илюстрация на нашата упоритост да въведем новаторска технология, с цел да предоставим актуализирано първокласно преживяване в автомобила за нашите клиенти. “

Новите светлини към този момент се употребяват в къщи, лечебни заведения, учебни заведения, музеи в Швезция и пресъздават слънчевата светлина допустимо най-близо без вибриране и синя светлина. SunLike ще се употребява като стандарт в електрическия кросоувър EX90.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР