Шумен. Двама са установени да шофират след употреба на наркотични

...
Шумен. Двама са установени да шофират след употреба на наркотични
Коментари Харесай

Двама са установени от полицията в Шумен да шофират след употреба на наркотични вещества

Шумен. Двама са открити да карат след приложимост на наркотични субстанции и техни аналози. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Шумен . На 7 февруари в 16:55 часа за инспекция в село Тодор Икономово бил спрян лидер на лек автомобил Фолксваген „ Бора “ с шуменска регистрация. Зад кормилото бил 20-годишен локален гражданин. Пътните служители на реда го тествали с дръг тест, който отчел позитивна на метамфетамин проба. Дал е кръвна проба за разбор. Задържан бил за период до 24 часа в полицейското ръководство в Каолиново. За осъществено закононарушение по член 343 „ Б “ алинея 3 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.

Около 02:20 часа на 8 февруари екип на РУ- Нови пазар спрял за инспекция на ул. “ Стефан Караджа “ в града лидер на Тойота „ Ярис “ с врачанска регистрация. Автомобилът бил ръководен от 20-годишна от Нови пазар.

Тествана е за шофиране след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози. Отчетена била позитивна на метафетамин проба. Дала е кръвна проба за разбор. Задържана била за период до 24 часа в РУ- нови пазар. За осъществено закононарушение по член 343 „ Б “ алинея 3 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР