Щом има спор в коалицията, има прозрачност в управлението, тази

...
Щом има спор в коалицията, има прозрачност в управлението, тази
Коментари Харесай

Щом има спор в коалицията, значи има прозрачност в управлението, смята Томислав Дончев

Щом има спор в обединението, има бистрота в ръководството, тази теза изрази по Би Ти Ви вицепремиерът Томислав Дончев. Коментирайки дейностите на вицепремиера Валери Симеонов, той изрази мнение, че сътрудника му целеустремено се държи провокативно, тъй като подобен му е характерът.

Коментарите на Дончев бяха в отговор на въпрос дали ръководството е застрашено от готвения от опозицията избор на съмнение. Вицепремиерът добави, че вотът на съмнение е одобрена опозиционна и парламентарна технология, само че той не може да реализира резултат сега.

" Ние към момента сме във форма ", сподели още вицепремиерът. Според него не би било " хигиенично ", в случай че опозицията мълчи единствено поради европредседателството. Дончев обаче добави, че не приема като оръжие да се употребява и хибридната война.

Той е на мнение, че разногласието сред партиите в Народното събрание би трябвало да е за политики и за това какво би трябвало да се направи, а не да се отива към лични мнения, като при просташки спор.

Ефектът от административната промяна щял да се усети следващата година

В отговор на въпрос, Томислав Дончев сподели, че досега над 17 200 деца, от разнообразни класове, са върнати в учебно заведение, само че в този момент борбата е те да бъдат арестувани в класните стаи. Той добави, че най-често децата не посещават учебно заведение по културни аргументи, а по-рядко по материални. При това неходещите на учебно заведение деца не били единствено от етносите. " За една част от българите образованието не е полезност ", заключи Томислав Дончев.

На въпрос за административната промяна вицепремиерът сподели, че сега вървят повече от 200 промени в над 100 закона, които са нужни, с цел да стане факт тя. " Само в следствие от ограниченията за стягане на контрола, резултатът би трябвало да е забележим. Осезаемият резултат се чака при започване на 2018 година ", добави Томислав Дончев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР