Пресиян Колев и Станимир Ламбев от училище Никола Вапцаров“ в

...
Пресиян Колев и Станимир Ламбев от училище Никола Вапцаров“ в
Коментари Харесай

Деца намериха и върнаха пари на пенсионер

Пресиян Колев и Станимир Ламбев от учебно заведение „ Никола Вапцаров “ в Силистра получиха благодарствени адреси от полицията за почтена постъпка
В градинка до учебното заведение децата намерили мъжки портфейл с пари и документи. Случката е от през вчерашния ден. Учениците Пресиян Колев и Станимир Ламбев незабавно го предали на органите на реда. Униформените бързо разбрали кой е индивидът, изгубил портфейла си. 

Сутринта шефът на Районното ръководство основен контрольор Траян Петров персонално посети учебното заведение, с цел да поздрави и похвали децата за проявеното достойнство.

С думи на признателност към момчетата се обърна и шефът на СУ „ Н.Й.Вапцаров “ Калоян Нейков. Той акцентира, че това е следващата почтена демонстрация на техни възпитаници - мотив за горделивост и отзив за отличното им образование.

Миналата година възпитаници от същото учебно заведение откриха сума пари, която предадоха в полицията.

Кристиан Искренов, Денислав Александров, Виктор Николаев, Никол Тобошарова, Йоанна Петрова, Александър Александров и Стефани Василева получиха похвали от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра за достойната си постъпка. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР