С началото на летния сезон полицията и здравните инспектори започват

...
С началото на летния сезон полицията и здравните инспектори започват
Коментари Харесай

Как заведение в Китен търси балонеса въпреки забраната за продажба на райски газ?

С началото на летния сезон полицията и здравните инспектори стартират масирани инспекции в заведенията за противозаконна продажба на диазотен оксид, прочут като божествен газ.

Въпреки това заведение в Китен пусна в обществените мрежи публикация, че търси балонеса. Така се назовават девойките, които пълнят и продават балоните с този газ.

От 7 септември предходната година има цялостна възбрана за продажбата на божествен газ в клубове и нощни заведения. Екип на bTV се обади на телефона от обявата, с цел да научим какви са изискванията за позицията за работата на балонесата.

 Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент 8 мин. „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент  Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен 4 мин. Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен  Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан 3 мин. Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан  Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията? 3 мин. Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията?  Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума? 1 мин. Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума?  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент 8 мин. „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент  Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен 4 мин. Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен  Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан 3 мин. Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан  Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията? 3 мин. Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията?  Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума? 1 мин. Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума?

- Какви са изискванията?

- За в този момент не търсим. Ние не работим сега.

- А по кое време мога да се обадя, видях публикация?

- По-нататък към края на месеца. Като се обадите отново, тогава ще ви кажа изискванията.  

И какви ще бъдат наказванията за зрелостниците, хванати в нарушавания?

Това е нощното заведение, което сега е в ремонт. На място екипът на bTV попадa на притежателя му, който отхвърля коментар.

Обявата за работа към този момент е изтрита от обществените мрежи. Противозаконно предложение на божествен газ има най-често в питейните заведения, нощните заведения и курортните комплекси, изясняват от полицията.

Флакони с божествен газ намерихме в три от петте тествани магазина за алкохол и цигари

“Ние ще се самосезираме и ще правим инспекция, като резултатите от инспекцията ще бъдат докладвани в Районнаta прокуратура Бургас за изговаряне по подготвеност ”, разяснява основен контрольор Христо Грудов, шеф на районното ръководство в Приморско.

Употребата на този газ по закон е позволена единствено при приготвянето на храни и питиета. При непосредствено поемане, може да аргументи съществени вреди върху здравето.

Вижте какви може да бъдат следствията в рубриката „ Аз, потребителят “ в „ Преди обед “

„ Може да се стигне до шокови положения, загуба наизуст, халюцинации. Може да се получи и мозъчна гибел. Предстои упълномощени лаборатории да могат да регистрират, че това е божествен газ, нямаме на територията на региона такава лаборатория към момента “, разяснява Полина Желева от РЗИ-Бургас.

Санкциите за търговците извършители стартират от 3000 лв.. При повторни нарушавания санкцията стига до 12 000 лв..

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР